Brow styling

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een vrouwelijke en verzorgde uitstraling. Samen kijken we welke kleur en vorm het best bij jouw gezicht en huid passen om een mooi en natuurlijk resultaat te bereiken. De perfecte vorm wordt gecreëerd door middel van verschillende technieken zoals, waxen, threaden, epileren en trimmen.

Lash lifting

Wil je niet meer elke dag aan de slag met mascara, wimperkrultang of wimperextensions? Dan bied lash lifting een mooie oplossing. Met lash lifting worden de natuurlijke wimpers gelift, hierdoor wordt een wimperkrultang overbodig. Als finishing touch worden de wimpers geverfd, het resultaat zal een natuurlijke maar zeer sprekende oogopslag zijn. Deze behandeling is geschikt voor zowel korte als lange wimpers en is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

CND spa pedicure

We beginnen de behandeling met een heerlijk voetbad, daarna worden de nagels geknipt en losse velletjes rondom de nagelriemen worden verwijderd. Nu is het tijd om de nagels te lakken met CND shellac in jouw favoriete kleur. Het resultaat, wekenlang perfect gelakte nagels. Voeg een heerlijke scrub, masker of massage toe voor een échte spa beleving. Maak dit verwenmoment compleet met een heerlijke scrub, masker of ontspannende massage.

Tanden bleken

Een witte en verzorgde lach zorgt voor een frisse uitstraling en een zelfverzekerd gevoel. Met de behandeling tanden bleken pakken we verkleuringen op de tanden aan welke zijn ontstaan door eten, drinken of roken. Het is een reiniging van het gebit met als resultaat een witter, frisser en stralender gebit. Voorafgaand aan de behandeling beginnen we met een intakegesprek en kijken we wat de huidige tint van jouw tanden is. Hierna worden de tanden behandeld met een spray en bleekgel. Met behulp van een professionele bleeklamp wordt de gel geactiveerd, tijdens dit proces worden de kleurstoffen afgebroken waardoor de tanden witter worden. Een ronde met de bleeklamp duurt 15 tot 20 minuten en wordt 3 à 4 keer herhaalt. Na de behandeling bekijken we het resultaat en meten we nogmaals de tint van jouw tanden.

 

Hoe wit de tanden zullen worden hangt af van de mate van verkleuring, de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van jouw tanden. Hoe wit de tanden zullen worden is vooraf helaas niet te voorspellen, dit zal bij iedereen anders zijn. Minimaal 3 tinten lichter is bijna altijd te realiseren. Naar mate je vaker een bleekbehandeling ondergaat kunnen de tanden steeds witter worden, houd er wel rekening mee dat de tanden niet witter kunnen worden dan dat ze van naturen waren.

Contact

T: 06-47 18 50 04

E: info@styledbysimone.nl

Adres

Marktstraat 4

5731 HW Mierlo

De ingang van de salon bevindt zich aan de achterkant van Marktstraat 4 in het centrum van Mierlo. 

Afspraak maken

Een behandeling is alleen mogelijk op afspraak , zo kun jij in alle rust genieten en heb ik alle tijd voor je. Een afspraak maken kan via telefoon of e-mail, ik sta graag voor je klaar!

Producten bestellen

Bestel jouw producten telefonisch of per e-mail, producten ophalen is mogelijk op afspraak van maandag t/m vrijdag 09.00 - 21.00 uur.