Brow styling

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een vrouwelijke en verzorgde uitstraling. Samen kijken we welke kleur en vorm het best bij jouw gezicht en huid passen om een mooi en natuurlijk resultaat te bereiken. De perfecte vorm wordt gecreëerd door middel van verschillende technieken zoals, waxen, threaden, epileren en trimmen.

Brow henna

Wil je graag vollere wenkbrauwen dan is brow henna de uitkomst. Doordat henna verf niet alleen op de haartjes hecht maar ook op de huid, krijgen de wenkbrauwen een intense look. Daarnaast is henna verf een mooie manier om wenkbrauwen te corrigeren wanneer de haargroei niet overal gelijk is. Henna hecht 1 tot 3 weken op de huid en 4 tot 6 weken op de haartjes.

Lash lifting

Wil je niet meer elke dag aan de slag met mascara, wimperkrultang of wimperextensions? Dan bied lash lifting een mooie oplossing. Met lash lifting worden de natuurlijke wimpers gelift, hierdoor krijgen de wimpers een krul die 6 tot 8 weken zichtbaar blijft. Als finishing touch worden de wimpers geverfd, het resultaat zal een natuurlijke maar zeer sprekende oogopslag zijn. Deze behandeling is geschikt voor zowel korte als lange wimpers en is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Contact

T: 06-47 18 50 04

E: info@styledbysimone.nl

Openingstijden

Woensdag:   8.30 - 19.00

Donderdag: 19.00 - 21.00

Vrijdag:         8.30 - 17.00

 

Een behandeling is alleen mogelijk op afspraak , zo kun jij in alle rust genieten en ik alle tijd voor je heb.

Adres

Marktstraat 4

5731 HW Mierlo

De ingang van de salon bevind zich aan de achterkant van Marktstraat 4.