Wat is CND shellac?

Wilt u geen kunstnagels maar wel verzorgde nagels met een lichte versteviging? Probeer dan eens een shellac behandeling. Deze behandeling brengt uw natuurlijke nagels weer tot leven. Shellac is niet te vergelijken met traditionele nagellak, gellak of kunstnagels. Shellac heeft een unieke samenstelling waardoor er niet op de natuurlijke nagel gevijld hoeft te worden. Hierdoor is shellac niet schadelijk voor uw natuurlijke nagel. 

Voordelen van shellac

CND shellac blijft ruim 14 dagen zitten.


Nagels worden niet geruwd door middel van vijlen.

 

Niet schadelijk voor uw natuurlijke nagels.


Verstevigt en beschermt de natuurlijke nagel zodat u deze tot een mooie lengte kunt laten groeien.


Meteen aan de slag na de behandeling, géén droogtijd.

De behandeling

We beginnen de behandeling met een manicure, hierbij verwijderen we het dode weefsel langs de nagelriemen en eventuele losse velletjes langs de nagel, vervolgens worden uw nagels in de gewenste vorm gevijld. Wanneer dit gebeurd is gaan we de nagelplaat scrubben ; dit houdt in dat de nagelplaat helemaal gereinigd en ontvet wordt. 

 

Na de manicure is de nagel klaar om gelakt te worden. De eerste laag bestaat uit de basecoat, vervolgens brengen we twee laagjes CND shellac aan in uw favoriete kleur. Hierna brengen we een topcoat aan voor een ultraglans effect. 

 

We eindigen de behandeling met het verzorgen van de nagels en omliggende huid. Dit doen we door het aanbrengen van de CND Solar Oil en de CND Cuticle Eraser. Door deze samen te gebruiken versterken ze elkaar en werken ze als een maskertje voor uw nagels en nagelriemen. Tot slot sluiten we af met een CND Scentsations lotion in de door u gewenste geur. 

 

Het is belangrijk de nagels en nagelriemen dagelijks te verzorgen met de CND Solar Oil, deze olie beschermt de shellac en verzorgt uw nagels. Alleen wanneer u de CND Solar Oil dagelijks gebruikt heeft u optimaal plezier van uw behandeling en de langdurigheid van de lak.

 

U krijgt bij de eerste behandeling 50% korting op de CND Solar Oil 3,7 ml.

CND shellac voor tenen

Het is ook mogelijk om uw teennagels te voorzien van CND shellac. Zo  heeft u zelf geen omkijken naar uw teennagels en het resultaat blijft tot wel 4 weken zichtbaar. Zeker tijdens de zomerperiode zult u hier veel plezier van hebben, dit is dé finishing touch wanneer u prachtige sandaaltjes of slippers draagt.