Wat is CND Shellac?

Wilt u geen kunstnagels maar wel verzorgde nagels met een lichte versteviging? Probeer dan eens een CND Shellac behandeling. Deze behandeling brengt uw natuurlijke nagels weer tot leven. CND Shellac is niet te vergelijken met traditionele nagellak, gellak of kunstnagels. CND Shellac heeft een unieke samenstelling waardoor er niet op de natuurlijke nagel gevijld hoeft te worden. Hierdoor is CND Shellac niet schadelijk voor uw natuurlijke nagel. De CND Shellac behandeling is een luxe behandeling waarbij u wordt verwent met een uitgebreide manicure en uw nagels worden voorzien van CND Shellac in uw favoriete kleur.

Voordelen van CND Shellac

CND Shellac blijft gemiddeld 14 dagen mooi op de natuurlijke nagel.


Nagels worden niet geruwd door middel van vijlen.

 

Niet schadelijk voor uw natuurlijke nagels.


Verstevigt en beschermt de natuurlijke nagel zodat u deze tot een mooie lengte kunt laten groeien.


Meteen aan de slag na de behandeling, géén droogtijd.

De behandeling

We beginnen de behandeling met een manicure, hierbij verwijderen we het dode weefsel langs de nagelriemen en eventuele losse velletjes langs de nagel, vervolgens worden uw nagels tot de gewenste lengte gevijld. Wanneer dit gebeurd is gaan we de nagelplaat scrubben ; dit houdt in dat de nagelplaat helemaal gereinigd en ontvet wordt. 

 

Na de manicure zijn de nagels klaar om gelakt te worden. De eerste laag bestaat uit de Basecoat, vervolgens brengen we twee laagjes CND shellac aan in uw favoriete kleur. Hierna brengen we een Topcoat aan voor versteviging en een ultraglans effect. 

 

We eindigen de behandeling met het verzorgen van de nagels en omliggende huid. Dit doen we door het aanbrengen van de CND Solar Oil en de CND Cuticle Eraser. Door deze samen te gebruiken versterken ze elkaar en werken ze als een maskertje voor uw nagels en nagelriemen. Tot slot sluiten we af met een heerlijke handlotion. 

 

Het is belangrijk de nagels en nagelriemen dagelijks te verzorgen met de CND Solar Oil, deze olie beschermt de shellac en verzorgt uw nagels en nagelriemen. Alleen wanneer u de CND Solar Oil dagelijks gebruikt heeft u optimaal plezier van het resultaat van de behandeling. 

 

U krijgt bij de eerste behandeling 50% korting op de CND Solar Oil 3,7 ml.

CND shellac voor tenen

Het is ook mogelijk om uw teennagels te voorzien van CND shellac. Zo  heeft u zelf geen omkijken naar uw teennagels en het resultaat blijft tot wel 4 weken mooi. Zeker tijdens de zomerperiode zult u hier veel plezier van hebben, dit is dé finishing touch wanneer u prachtige sandaaltjes of slippers draagt.

 

Laat u verwennen met een heerlijk voetbad waarna vervolgens uw tenen een cosmetische pedicure krijgen en de nagels gelakt worden in uw favoriete CND Shellac kleur.

Mix & Match, voeg elementen toe aan uw CND Shellac behandeling

U kunt uw CND Shellac behandeling uitbreiden met diverse elementen zoals, een oliebad,  scrub, masker, paraffinepakking of massage. Deze elementen zijn los toe te voegen aan de behandeling, hiermee kunt u de behandeling helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Neem een kijkje onder de tab CND Spa Manicure en CND Spa Pedicure voor meer informatie over deze elementen.

 

CND Shellac verwijderen

Wanneer u een nieuwe afspraak maakt voor de CND Shellac behandeling starten we de vervolgafspraak met het verwijderen van de CND Shellac. Voor het verwijderen worden geen extra kosten berekend.

 

Wilt u eenmalig een CND Shellac behandeling, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid dan is het aan te raden om een CND Removal & Care Kit aan te schaffen. Hiermee kunt u thuis stap voor stap de CND Shellac verwijderen zonder dat u uw natuurlijke nagels beschadigd. 

 

Laat u de CND Shellac toch liever in de salon verwijderen? Ook dit is mogelijk, u kunt een afspraak maken voor het verwijderen, deze behandeling bestaat uit een manicure inclusief het verwijderen van de CND Shellac.