Mix & match

U kunt uw CND Shellac behandeling uitbreiden met diverse elementen zoals, een oliebad,  scrub, masker, paraffinepakking of massage. Deze elementen zorgen voor een extra verzorging van de handen en/of voeten en maken de behandeling tot een echte spa beleving. Deze elementen zijn los toe te voegen aan de behandeling, u kunt precies zelf kiezen hoeveel en welke elementen u wilt toevoegen aan de behandeling. Zo kunt u de behandeling helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen. 

CND spa manicure oliebad

Een warm en melkachtig oliebad welke de nagels en omliggende huid hydrateerd. Het oliebad geeft een diepe conditionering aan de nagels en omliggende huid. De Almond Milk bestaat uit een mix van zoete amandelolie, jojoba olie en vitamine E.

CND spa manicure moisture scrub

Een dikke luxe scrub voor het verwijderen van dode huidcellen en het polijsten en conditioneren van de huid. Bestaat uit een mix van fijn gemalen  mineralen zouten, suiker, zachte jojoba parels en zoete amandelolie.

CND spa manicure masker

Een goud glanzend masker die de huid diep hydrateerd, conditioneert, vernieuwd en een gezonde gloed geeft. Bestaat uit een mix van zoete amandelolie, jojoba olie en vitamine E.

Spa manicure paraffinepakking

Een paraffinepakking is een warme pakking welke aangebracht wordt óver het CND Spa Manicure Masker. De paraffinepakking sluit de huid af waardoor de poriën helemaal geopend worden zodat het handmasker optimaal kan intrekken. Een paraffinepakking stimuleert de doorbloeding, maakt de huid elastischer, verzacht pijnlijke spieren en verminderd ontstekingen in gewrichten. Dit is dé behandeling wanneer u last heeft van kloofjes en gescheurde huid rondom de nagels tijdens de koude winterdagen.

Een stimulerend en ontstekingsremmend mineralen voetbad, reinigt en deodoriseert de voeten. De zouten verhogen de stroom van water in en uit de cellen, met de bedoeling om de cellen schoon te spoelen. Dit verhoogt de opname van de ingrediënten uit de producten. Tea tree olie en eucalyptus olie zijn beide reinigende en therapeutische oliën. Na dit voetbad zijn de voeten gehydrateerd en verzacht. 

CND spa pedicure scrub

Een mineralen- en zout scrub die de huid zacht polijst en conditioneert. De scrub bevat mineralen en zeezouten, voor een stralende en vernieuwde huid. Zonnebloemolie en duizendblad bloem extract verzachten en conditioneren de huid. 

CND spa pedicure masker

Een herstellend en kalmerend voetmasker met hydraterende algen extracten, mineralen klei en botanische oliën voor een zachte en vernieuwde huid. De natuurlijke menthol verkoeld de voeten. 

Hand- of voetmassage

Handen en voeten hebben dagelijks heel wat te verduren, toch vergeten velen om ze extra te verwennen. Kunnen uw handen of voeten wel wat ontspanning gebruiken? Gun uzelf eens een hand- of voetmassage en ervaar het ontspannende resultaat.