Wat is een spa manicure?

Uw handen en nagels hebben dagelijks veel te verduren ze worden blootgesteld aan water, zon, schoonmaakmiddelen en vele andere aspecten. Een goede handverzorging is daarom zeer belangrijk, dit kunt u doen door ze regelmatig te verwennen met een spa manicure. Een spa manicure is een wellness behandeling met een volledige handverzorging waarbij u heerlijk kunt ontspannen. Een spa manicure hydrateerd de huid en stimuleert de natuurlijke conditie van uw handen, nagels en nagelriemen. Na de behandeling zullen uw handen niet alleen zijdezacht aanvoelen en uw nagels er verzorgd uitzien, maar heeft u ook echt even een moment voor uzelf gehad. 

CND Spa Manicure Deluxe

We beginnen de spa manicure met het verwijderen van het dode weefsel langs de nagelriemen en losse velletjes langs de nagel. Daarna worden uw nagels in de gewenste vorm gevijld. We vervolgen de behandeling met het CND Spa Manicure Almond Milk Bath. Na dit oliebad gaan we verder met de CND Spa Manicure Almond Moisture Scrub. Vervolgens brengen we het CND Spa Manicure Almond Illuminating Masque aan. Na het aanbrengen van het handmasker worden de handen voorzien van een paraffinepakking. Tot slot worden de nagels en nagelriemen verzorgd met CND Solar Oil en CND Cuticle Eraser. We sluiten af met de CND Spa Manicure Almond Hydrating Lotion

CND Spa Manicure Almond Milk Bath

Een warm en melkachtig oliebad welke de nagels en omliggende huid hydrateerd. Het oliebad geeft een diepe conditionering aan de nagels en omliggende huid. De Almond Milk bestaat uit een mix van zoete amandelolie, jojoba olie en vitamine E.

CND Spa Manicure Almond Moisture Scrub

Een dikke luxe scrub voor het verwijderen van dode huidcellen en het polijsten en conditioneren van de huid. Bestaat uit een mix van fijn gemalen  mineralen zouten, suiker, zachte jojoba parels en zoete amandelolie.

CND Spa Manicure Almond Illuminating Masque

Een goud glanzend masker die de huid diep hydrateerd, conditioneert, vernieuwd en een gezonde gloed geeft. Bestaat uit een mix van zoete amandelolie, jojoba olie en vitamine E.

Spa Manicure Paraffinepakking

Een paraffinepakking is een warme pakking welke aangebracht wordt over het CND Spa Manicure Almond Illyminating Masque. De paraffinepakking sluit de huid af waardoor de poriën helemaal geopend worden zodat het handmasker optimaal kan intrekken. Een paraffinepakking stimuleert de doorbloeding, maakt de huid elastischer, verzacht pijnlijke spieren en verminderd ontstekingen in gewrichten.