Wat is een spa pedicure?

Uw voeten zijn de basis van uw lichaam en hebben elke dag veel te verduren, daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen en af en toe wat extra aandacht te geven. Wanneer het lente wordt en de open schoenen weer tevoorschijn komen worden de voeten vaak extra verzorgd, maar helaas worden ze in de winter nog wel eens vergeten. Een spa pedicure is een wellness behandeling voor uw nagels, nagelriemen, voeten en onderbenen. Anders dan bij de medische pedicure is deze behandeling niet gericht op nagelklachten- en problemen maar op het verwennen en cosmetisch verzorgen van de voeten. Zeker wanneer u dagelijks veel staat of loopt en uw benen en voeten zwaar aanvoelen zult u baat hebben bij een spa pedicure. Het is dan fijn om even helemaal tot rust te komen en uw voeten en benen wat extra aandacht te geven. Gun uzelf eens een spa pedicure en ervaar het verfrissende, ontspannende en verzorgde resultaat!

CND Spa Pedicure Deluxe

We beginnen de spa pedicure met een voetbad gevuld met CND Spa Pedicure Marine Mineral Bath. Na het voetbad gaan we verder met het verwijderen van het dode weefsel langs de nagelriemen en losse velletjes langs de nagel. Daarna worden uw nagels tot de gewenste lengte lengte gevijld. Na het verzorgen van de nagels en nagelriemen schubben we de onderbenen en voeten met de CND Spa Pedicure Marine Salt Scrub. Deze scrub wordt d.m.v. een voet- en beenmassage aangebracht. Hierna worden uw voeten voorzien van het CND Spa Pedicure Marine Cooling Masque. Hierna wordt u verwent met een heerlijke voet- en beenmassage met de CND Spa Pedicure Marine Hydrating Oil. Tot slot worden uw nagels en nagelriemen verzorgd met de CND Solar Oil en CND Cuticle Eraser. De ruwe huid en eeltplekjes worden verzacht met CND Cucumber Heel Therapy Callus Smoother.

Tip: voor het ultieme resultaat combineert u een spa pedicure met de CND shellac behandeling, dan heeft u niet alleen zijdezachte voeten maar ook stralende teennagels.

CND Spa Pedicure Marine Mineral Bath

Een stimulerend en ontstekingsremmend mineralen voetbad, reinigt en deodoriseert de voeten. De zouten verhogen de stroom van water in en uit de cellen, met de bedoeling om de cellen schoon te spoelen. Dit verhoogt de opname van de ingrediënten uit de producten. Tea tree olie en eucalyptus olie zijn beide reinigende en therapeutische oliën. Na dit voetbad zijn de voeten gehydrateerd en verzacht. 

CND Spa Pedicure Marine Salt Scrub

Een mineralen- en zout scrub die de huid zacht polijst en conditioneert. De scrub bevat mineralen en zeezouten, voor een stralende en vernieuwde huid. Zonnebloemolie en duizendblad bloem extract verzachten en conditioneren de huid. 

CND Spa Pedicure Marine Cooling Masque

Een herstellend en kalmerend voetmasker met hydraterende algen extracten, mineralen klei en botanische oliën voor een zachte en vernieuwde huid. De natuurlijke menthol verkoeld de voeten. 

CND Spa Pedicure Cucumber Heel Therapy Callus Smoother

Een serum met geconcentreerde alpha-hydroxy zuren, die de huid binnen enkele minuten verzacht en zo eelt verminderd. De gestreste huid neemt het kalmerende kamille vocht op, terwijl komkommer extracten de huid weer elastisch maken. 

CND Spa Pedicure Marine Hydrating Oil

Een natuurlijke, licht geurende massage olie voor een heerlijk zachte huid.