Wat is een spa pedicure?

Uw voeten zijn de basis van uw lichaam en hebben elke dag veel te verduren, daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen en af en toe wat extra aandacht te geven. Wanneer het lente wordt en de open schoenen weer tevoorschijn komen worden de voeten vaak extra verzorgd, maar helaas worden ze in de winter nog wel eens vergeten. Een spa pedicure is een wellness behandeling voor uw nagels, nagelriemen, voeten en onderbenen. Anders dan bij de medische pedicure is deze behandeling niet gericht op nagelklachten- en problemen maar op het verwennen en cosmetisch verzorgen van de voeten. Zeker wanneer u dagelijks veel staat of loopt en uw benen en voeten zwaar aanvoelen zult u baat hebben bij een spa pedicure. Het is dan fijn om even helemaal tot rust te komen en uw voeten en benen wat extra aandacht te geven. Gun uzelf eens een spa pedicure en ervaar het verfrissende, ontspannende en verzorgde resultaat!

CND spa pedicure footbath

Een stimulerend en ontstekingsremmend mineralen voetbad, reinigt en deodoriseert de voeten. De zouten verhogen de stroom van water in en uit de cellen, met de bedoeling om de cellen schoon te spoelen. Dit verhoogt de opname van de ingrediënten uit de producten. Tea tree olie en eucalyptus olie zijn beide reinigende en therapeutische oliën. Na dit voetbad zijn de voeten gehydrateerd en verzacht. 

CND spa pedicure scrub

Een mineralen- en zout scrub die de huid zacht polijst en conditioneert. De scrub bevat mineralen en zeezouten, voor een stralende en vernieuwde huid. Zonnebloemolie en duizendblad bloem extract verzachten en conditioneren de huid. 

CND spa pedicure masque

Een herstellend en kalmerend voetmasker met hydraterende algen extracten, mineralen klei en botanische oliën voor een zachte en vernieuwde huid. De natuurlijke menthol verkoeld de voeten.