Basic facial

De basic facial is een reinigende, verfrissende facial afgestemd op de jonge huid. Bij deze facial wordt gewerkt met de producten van het Spaanse merk Levissime, de producten van Levissime zijn huidverzorgend en geven je een wellness gevoel. Na de behandeling zal de huid fris en zacht aanvoelen. 

 

60 Minuten inclusief: huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, ampul, masker, dag- of nachtverzorging.

Luxe facial

De luxe facial is te vergelijken met de basic facial maar is uitgebreid met een ontspannende gezichtsmassage. De gezichtsmassage geeft een wellness beleving en na de behandeling zal de huid fris en zacht aanvoelen. Bij deze behandeling wordt gewerkt met de producten van het Spaanse merk Levissime.

 

80 Minuten inclusief: huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, ampul, gezichtsmassage, masker, dag- of nachtverzorging.

Bindweefsel facial

De bindweefsel facial is gericht op huidverbetering en dan met name op anti-aging. Bij deze facial wordt gewerkt met de producten van het Britse merk Medik8, de producten van Medik8 staan bekend om krachtige huidverbetering met zichtbare resultaten. Door de laag onder de opperhuid, de bindweefsellaag te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd, hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en de opname van voedingsstoffen wordt verbeterd. Bindweefselmassage is de perfecte manier om kraaienpootjes en rimpels aan te pakken en de huid een gezonde glow te geven.

 

80 Minuten inclusief: huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, peeling, bindweefselmassage, masker, dag- of nachtverzorging.

Platinum facial

De platinum facial is de meest exclusieve facial ontwikkeld en bedacht door het Britse merk Medik8. Een unieke en ontspannende anti-aging behandeling. De behandeling wordt afgesloten met het Medik8 Age Defying Platinum Mask, een peel-off masker wat over het gehele gezicht, de ogen en de mond wordt aangebracht. Na de behandeling zal je een zichtbaar liftend en verstevigend effect zien met een gezonde glow.

 

90 Minuten inclusief: huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, peeling, ontspannende anti-aging gezichtsmassage, platinum masker, dag- of nachtverzorging.

Anti-aging

Vanaf de leeftijd van 25 neemt het collageen in de huid af, dit is een van de redenen waarom we vanaf eind twintig de eerste fijne lijntjes gaan zien. Daarom raad ik aan om vanaf deze leeftijd te kiezen voor de bindweefsel facial of de platinum facial. 

 

Zijn bij jou al fijne lijntjes of rimpels zichtbaar? Deze kunnen we aanzienlijk verminderen, ik geef je advies op maat en maak een behandelplan, zodat we samenwerken aan de mooiste huid.

 

Voor het beste resultaat kom je eens in de 6 weken voor een facial behandeling. Wanneer je het maximale uit jouw huid wilt halen is het heel belangrijk om naast de behandelingen bij Styled by Simone thuis zelf aan de slag te gaan met de juiste producten. Door jouw huid thuis twee keer per dag te reinigen en te verzorgen kunnen we samen prachtige resultaten behalen voor de lange termijn. 

 

Samen werken we aan een gezonde en stralende huid, ik help je graag met alle vragen en stel een op maat gemaakt advies voor jou samen.

Contact

T: 06-47 18 50 04

E: info@styledbysimone.nl

Openingstijden

Woensdag:   8.30 - 19.00

Donderdag: 19.00 - 21.00

Vrijdag:         8.30 - 17.00

 

Een behandeling is alleen mogelijk op afspraak , zo kun jij in alle rust genieten en ik alle tijd voor je heb.

Adres

Marktstraat 4

5731 HW Mierlo

De ingang van de salon bevind zich aan de achterkant van Marktstraat 4.