Huidverbetering

Een facial is een ontspannende gezichtsbehandeling afgestemd op de behoeften van jouw huid. Tijdens de behandeling wordt de huid intensief gevoed met de huidverbeterende producten van LeviSsime. Om het maximale resultaat te behalen is het belangrijk de huid thuis verder te verzorgen met de juiste producten, hier adviseer ik je graag bij. Een droomhuid is namelijk iets waar wij samen aan werken.

LeviSsime

LeviSsime is een Spaans merk voor huidverbetering, met producten voor alle huidtypen. Het merk valt onder de naam 'Alta cosmetica', dit is de hoogste categorie met werkbare stoffen waar een huidverbeteringsmerk onder kan vallen. LeviSsime bestaat uit organische en plantaardige werkstoffen en is vrij van parabenen, paraffine en sulfaten.

Unieke massage

Bij de luxe behandelingen worden huidverbetering en ontspanning op het hoogste niveau gecombineerd. Tijdens de behandeling maak ik een massage crème speciaal voor jou op maat. De massage crème bestaat uit een cocktail van ingrediënten welke perfect aansluiten op de behoeften van jouw huid.

 Door de massage wordt de crème volledig door de huid opgenomen.

Fruitzuur peeling

De fruitzuur peeling van LeviSsime is een sterke peeling in de vorm van een ampul, doordat de peeling uit kleine moleculen bestaat kan deze de huid ook onderhuids verbeteren. Deze peeling werkt uitstekend voor huidproblemen zoals, rosacea, pigmentatie, littekens en degeneratie. In de luxe lifting behandeling werken we altijd met een fruitzuur peeling. 


Bindweefselmassage

Met een bindweefselmassage wordt de huid in topconditie gebracht. Door de laag onder de opperhuid, de bindweefsellaag te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd, hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en de opname van voedingsstoffen wordt verbeterd. Deze techniek is de perfecte manier om kraaienpootjes en rimpels aan te pakken en een gezonde glow te krijgen. 

Contact

T: 06-47 18 50 04

E: info@styledbysimone.nl

Openingstijden

 

Woensdag:   8.30 - 17.00

Donderdag: 19.00 - 22.00

Vrijdag:         8.30 - 17.00

 

Een behandeling is alleen mogelijk op afspraak , zo kun jij in alle rust genieten en heb ik alle tijd voor je.

Adres

Marktstraat 4

5731 HW Mierlo

De ingang van de salon bevind zich aan de achterkant van Marktstraat 4.