CND shellac manicure

Deze behandeling brengt jouw natuurlijke nagels tot leven, met CND shellac heb je gemiddeld 2 weken perfect gelakte nagels. Door de unieke samenstelling is CND shellac niet schadelijk voor de natuurlijke nagels. De CND shellac behandeling is een luxe behandeling met een uitgebreide manicure. Maak van deze behandeling een spa moment en voeg jouw favoriete verzorging toe aan deze behandeling. 

CND shellac spa pedicure

We beginnen de behandeling met een heerlijk voetbad, daarna worden de nagels geknipt en losse velletjes rondom de nagelriemen worden verwijderd. Nu is het tijd om de nagels te lakken met CND shellac in jouw favoriete kleur. Het resultaat, wekenlang perfect gelakte nagels. Voeg een heerlijke scrub, masker of massage toe voor een échte spa beleving.

Mix & match

Handen en voeten worden dagelijks intensief gebruikt, geef ze daarom de zorg die ze verdienen, zo komen ze niet alleen tot rust maar worden ze ook gevoed en hersteld. De CND shellac behandelingen zijn uit te breiden met een oliebad, scrub, masker of ontspannende massage. 

Contact

T: 06-47 18 50 04

E: info@styledbysimone.nl

Openingstijden

Woensdag:   8.30 - 19.00

Donderdag: 19.00 - 21.00

Vrijdag:         8.30 - 17.00

 

Een behandeling is alleen mogelijk op afspraak , zo kun jij in alle rust genieten en ik alle tijd voor je heb.

Adres

Marktstraat 4

5731 HW Mierlo

De ingang van de salon bevind zich aan de achterkant van Marktstraat 4.