Wenkbrauwen ontharen en verven

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een vrouwelijke en verzorgde uitstraling. De vorm en kleur van uw wenkbrauwen zijn zeer bepalend bij een eerste indruk. Samen kijken we welke kleur en vorm het best bij uw gezicht en huid passen om een mooi en natuurlijk resultaat te bereiken.

 

Het ontharen wordt gedaan d.m.v. harsen of threading dit is een oosterse techniek waarbij de haartjes verwijderd worden met touw. Wanneer de wenkbrauwen geverfd worden blijft het resultaat tot maximaal 2 weken zichtbaar.

Wat zijn henna brows

Henna Brows gaat verder dan de reguliere methode voor het verven van wenkbrauwen. Een belangrijk verschil is dat je met henna niet alleen de wenkbrauwhaartjes verft, maar ook de huid. Dit zorgt ervoor dat de wenkbrauwen voller lijken. Met Henna Brows bereikt u dus een intensere look dan met reguliere verf. Hoewel dit ook de bedoeling is kan het zijn dat dit de eerste keer even wennen is, daarom kijken we samen welke kleur geschikt voor u is. Het resultaat van de Henna Brows is tot 4 weken zichtbaar op de huid, let op; dit is wel afhankelijk van uw huidtype en de conditie van uw huid. Op de haartjes kan de verf tot 6 weken zichtbaar zijn. Daarnaast is henna in tegenstelling tot de meeste soorten wenkbrauwverf een natuurlijk product, hierdoor is de kans op een allergische reactie een stuk kleiner. De henna verf is beschikbaar in 8 verschillende tinten van zowel koele als warme tonen, zo is er voor iedereen een passende kleur.

Voordelen van henna brows

Het resultaat geeft een verzorgde en intense uitstraling.

 

Tot  4 weken zichtbaar resultaat, afhankelijk van uw huidtype en uw natuurlijke wenkbrauwen.

 

Maakt het bijtekenen van uw wenkbrauwen overbodig.

 

Doordat de verf op de huid hecht kunnen overmatig geëpileerde wenkbrauwen gereconstrueerd worden.

De behandeling

We beginnen de behandeling met het ontvetten en scrubben van de huid rondom de wenkbrauwen. Hierna wordt de henna verf aangebracht, deze laten we 20 inwerken. Wanneer de verf inwerkt worden de wenkbrauwen in de gewenste vorm bijgewerkt door middel van threading en epileren. Hierna wordt de henna verf zorgvuldig verwijderd. Tot slot sluiten we de behandeling af met het shapen van de wenkbrauwen om zo de vorm te perfectioneren.

Verzorging na de behandeling

Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden is het van belang rekening te houden met het gebied rondom de wenkbrauwen tijdens het reinigen van het gelaat. Zorg dat u de wenkbrauwen zoveel mogelijk vermijd tijdens het gebruik van een scrub of peeling. Door deze producten op de wenkbrauwen te gebruiken zal de henna die de huid heeft gekleurd eerder vervagen. Pas ook op met andere verzorgingsproducten in dit gebied.