Wenkbrauwen ontharen en verven

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een vrouwelijke en verzorgde uitstraling. De vorm en kleur van uw wenkbrauwen zijn zeer bepalend bij een eerste indruk. Ik kijk altijd welke kleur en vorm het best bij uw gezicht en huid passen om een mooi en natuurlijk resultaat te bereiken.

 

Het ontharen wordt gedaan d.m.v. threading dit is een oosterse techniek waarbij de haartjes verwijderd worden met touw. Wanneer de wenkbrauwen geverfd worden blijft het resultaat tot maximaal 2 weken zichtbaar. Wilt u langer resultaat? Probeer dan eens de Henna brows behandeling. 

Wat zijn henna brows

Natural brow henna, is een tattoo effect dat speciaal is ontwikkeld voor het perfect reconstrueren en kleuren van de wenkbrauwen. Deze techniek gaat verder dan de gangbare methodes van het verven van wenkbrauwen. Bij de reguliere verf technieken blijft het resultaat tot maximaal 2 weken zichtbaar. Het resultaat van de henna brows is tot 4 weken zichtbaar, afhankelijk van de individuele eigenschappen van de huid. De verf is beschikbaar in 10 verschillende tinten waardoor er voor een ieder een geschikte kleur is.

Voordelen van henna brows

Het resultaat geeft een verzorgde uitstraling met meer expressie in uw gezicht.

 

Tot  4 weken zichtbaar resultaat.

 

Maakt het bijtekenen van uw wenkbrauwen overbodig.

 

Doordat de verf op de huid hecht kunnen overmatig geëpileerde wenkbrauwen gereconstrueerd worden.

De behandeling

We beginnen de behandeling met het ontvetten en scrubben van de huid rondom de wenkbrauwen. Hierna gaan we de gewenste vorm creëren door middel van threading en pincet. Wanneer dit gebeurd is wordt de henna verf aangebracht welke we 20 tot 30 minuten in de huid laten trekken. Hierna wordt de henna verf zorgvuldig verwijderd. Tot slot sluiten we de behandeling af met het shapen van de wenkbrauwen om zo de vorm te perfectioneren.

Tip: boek deze behandeling samen met uw moeder, dochter, zus of vriendin en profiteer van € 5,00 korting