Wat is Lash Lifting?

Met de revolutionaire Lash Lifting behandeling van Elleebana haalt u het maximale resultaat uit uw natuurlijke wimpers. Bij de Lash Lifting behandeling worden de natuurlijke wimpers gelift, hierdoor krijgt u volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. Doordat ik de wimpers bij deze behandeling ook verf heeft u geen mascara meer nodig. Het resultaat van de behandeling zal een natuurlijke maar zeer sprekende oogopslag zijn. Lash Lifting is een goed alternatief voor als u geen wimperextensions wilt/kunt dragen of als u uw natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. 

Voordelen van Lash Lifting

Het resultaat geeft een frisse, open uitstraling met een sprekende blik.

 

Gemiddeld 6 weken zichtbaar resultaat.


Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.


Maakt wimperkrultang en mascara overbodig.

 

Dé oplossing voor een sprekende oogopslag wanneer u geen wimperextensions wilt of kunt dragen.

Verzorging na de behandeling

Gebruik gedurende de eerste 48 uur geen sterke oogmake-up removers, mascara of wimperserum.

 

De wimpers mogen de eerste 24 uur op geen enkele manier nat worden. Let dus goed op wanneer u wilt douchen, vermijd shampoo en water in en rondom de ogen.

 

Maak de eerste 24 uur na de behandeling geen gebruik van sauna, hete douches, stoombad, zwembad

en/of zonnebank.

 

Vermijd wrijven en plukken aan de wimpers, wees zuinig op uw wimpers.

 

FAQ

Waar moet ik voorafgaand aan deze behandeling rekening mee houden?

Bij deze behandeling vraag ik u zonder oog make-up naar de salon komen. Tijdens de behandeling mag u geen lenzen dragen, zorg dat u een bril bij heeft of neem uw lenzen doosje mee.

 

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander Lash Lifting systeem op de markt. Het geeft de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk 8 weken. Het resultaat zal geleidelijk aan verminderen. 

 

Hoe lang duurt de behandeling en is de behandeling pijnlijk?

De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten en is niet pijnlijk. Voor deze behandeling gebruiken we single-use sets, dus voor iedereen worden verse verpakkingen met verse ingrediënten gebruikt. Hierdoor heeft u altijd het beste resultaat en is de behandeling zeer hygiënisch. 

 

Is Lash Lifting geschikt voor iedereen?

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor zowel korte als lange wimpers. Zijn uw wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals u zou willen? Ook dan is deze behandeling de oplossing. Lash Lifting is niet geschikt voor mensen met een ooginfectie of een allergie voor verf, ammoniak of waterstofperoxide. Wanneer u zwanger bent adviseer ik u deze behandeling niet in het eerste trimester van de zwangerschap te laten doen.

 

Is de behandeling schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?

Nee de behandeling is niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers. Door de unieke formule en ingrediënten zorgt deze behandeling juist voor gezonde en gevoede wimpers. Dit komt doordat de producten voedingsstoffen en vitaminen bevatten.