Wat is een spa manicure?

Een spa manicure is een wellness behandeling voor uw handen, nagelriemen en nagels. Tijdens de behandeling kunt u heerlijk ontspannen. Geniet van de werking en geuren van de producten en natuurlijk mag een handmassage niet ontbreken. Na de behandeling zullen uw handen niet alleen zijdezacht aanvoelen en uw nagels er verzorgd uitzien maar heeft u ook echt even een moment voor uzelf gehad. Wilt u een extra verzorging voor uw handen en nagels? Dan kunt u uw CND shellac behandeling uitbreiden met een spa manicure.

Waarom een spa manicure?

Uw handen en nagels hebben elke dag veel te verduren. Daarom is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Dit kunt u dagelijks zelf doen met de juiste producten, maar voor een intensieve verzorging is het aan te raden af en toe te genieten van een spa manicure. Vooral wanneer u last heeft van droge handen zult u zeker baat hebben bij een spa manicure. 

Spa manicure bronze (40 min)

We beginnen de spa manicure met het verwijderen van het dode weefsel langs de nagelriemen en eventuele losse velletjes langs de nagel. Daarna worden uw nagels in de gewenste vorm gevijld. We vervolgen de behandeling met een warm oliebad om uw nagels en nagelriemen te verzachten en conditioneren. Na dit verzachtende oliebad worden uw nagels gepolijst. We ronden de behandeling af met een hydraterende handlotion.

Spa manicure silver (60 min)

We beginnen de behandeling hetzelfde als de spa manicure bronze. Na het oliebad vervolgen we de behandeling met een intensieve scrub voor een fysieke peeling van de huid. Na deze scrub worden uw handen verzorgd met een handmasker. Vervolgens worden uw nagels gepolijst en ronden we de behandeling af met een hydraterende handlotion.

Spa manicure gold (75min)

Deze behandeling verloopt hetzelfde als de spa manicure silver maar wordt aangevuld met een paraffine handpakking. Na het aanbrengen van het handmasker worden de handen ondergedompeld in paraffine. Door de paraffine gaan de poriën helemaal openstaan zodat het handmasker optimaal kan intrekken. Vervolgens worden uw nagels gepolijst en ronden we de behandeling af met een hydraterende handlotion. Wanneer u deze behandeling kiest zult u de meest intensieve verzorging krijgen en heeft u het langst resultaat van uw behandeling.