Wat is een spa pedicure?

Een spa pedicure is een wellness behandeling voor uw voeten, onderbenen en nagels. Anders dan bij de medische pedicure is deze behandeling niet gericht op nagelklachten en -problemen maar op het verwennen van de voeten. Tijdens deze behandeling worden uw voeten verzorgd en verwend met de spa pedicure marine lijn van CND. Tijdens de behandeling zullen de nagels gelakt worden met CND shellac in uw favoriete kleur. Na de behandeling zullen uw voeten niet alleen zijdezacht aanvoelen en er verzorgd uitzien maar heeft u ook echt even een moment voor uzelf gehad.

Waarom een spa pedicure?

Uw voeten zijn de basis van het lichaam en hebben elke dag veel te verduren. Daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen en af en toe extra aandacht te geven. Wanneer het lente wordt en de open schoenen weer tevoorschijn komen spreekt het vaak voor zich om de voeten extra te verzorgen, maar inde winter worden ze helaas nog wel eens vergeten. Gun uzelf eens een spa pedicure en ervaar het verfrissende, ontspannende en verzorgde resultaat. 

Spa pedicure bronze (40 min)

We beginnen de spa pedicure met een voetbad gevuld met Marine Mineral Bath. Dit is een stimulerend, ontstekingsremmend voetbad voor zachte en gehydrateerde voeten. Na het voetbad gaan we verder met het verzorgen van de nagelriemen en de nagels. Uw nagels worden gevijld en eventuele losse velletjes worden verwijderd. Ruwe huid en eeltplekjes worden verzacht met de 'Callus Smoother'. We ronden de behandeling af met een hydraterende lotion in een door u gewenste geur. 

Spa pedicure silver (60 min)

We beginnen de behandeling hetzelfde als de spa pedicure bronze. Na het verzorgen van de nagels en nagelriemen vervolgen we de behandeling met de Marine Salt Scrub. Dit is een mineralen- en zoutscrub die de huid zacht polijst en conditioneert. Deze scrub wordt d.m.v. een voet- en beenmassage aangebracht. Na deze scrub gaan we de ruwe huid en eeltplekjes verzachten met de Callus Smoother. Hierna worden uw voeten voorzien van het Marine Cooling Masque. Dit is een verkoelend masker met een hydraterende en conditionerende werking. We ronden de behandeling af met een hydraterende lotion in een door u gewenste geur. 

Spa pedicure gold (75 min)

Wilt u écht een ontspannen moment voor uzelf, kies dan voor de spa pedicure gold. Deze behandeling verloopt hetzelfde als de spa pedicure silver maar wordt aangevuld met een heerlijke voet- en beenmassage. Zeker wanneer u dagelijks veel staat of loopt en uw benen en voeten zwaar aanvoelen zult u hier baat bij hebben. Het is dan fijn om even helemaal tot rust te komen en de voeten en benen wat extra aandacht te geven.

Let op: tijdens de behandeling is het belangrijk dat uw benen tot de knie bloot zijn. Houd hier rekening mee met uw kledingkeuze. 

Tip: voor het ultieme resultaat combineert u een spa pedicure met de CND shellac behandeling, dan heeft u niet alleen zijdezachte voeten maar ook stralende teennagels.