Wat is tanden bleken met X-treme Smile?

Een witte en verzorgde lach zorgt voor een frisse uitstraling en een zelfverzekerd gevoel. Met de behandeling tanden bleken pakken we verkleuringen op de tanden aan welke zijn ontstaan door eten, drinken of roken. Het gebit wordt als het ware gereinigd met als resultaat een witter, frisser en stralender gebit.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling beginnen we met een intakegesprek en kijken we wat de huidige tint van jouw tanden is. Hierna worden de tanden behandeld met een spray en gel. Met behulp van een professionele bleeklamp wordt de gel geactiveerd, tijdens dit proces worden de kleurstoffen afgebroken waardoor de tanden witter worden. Een ronde met de bleeklamp duurt 15 tot 20 minuten en wordt 3 à 4 keer herhaalt. Na de behandeling bekijken we het resultaat en meten we nogmaals de tint van jouw tanden.

Tanden bleken basic

45 minuten bleken, hiermee bereik je een verzorgd en verfrissend resultaat. Bestaat uit 1 afspraak van ongeveer 90 minuten.

Tanden bleken intensive

80 minuten bleken, hiermee bereik je het meest optimale resultaat wat voor jou haalbaar is in één behandeling. Bestaat uit 1 afspraak van ongeveer 2 uur.

Hoe wit worden mijn tanden?

Hoe wit de tanden zullen worden hangt af van de mate van verkleuring, de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van jouw tanden. Hoe wit de tanden zullen worden is vooraf helaas niet te voorspellen, dit zal bij iedereen anders zijn. Minimaal 3 tinten lichter is bijna altijd te realiseren. Naar mate je vaker een bleekbehandeling ondergaat kunnen de tanden steeds witter worden, houd er wel rekening mee dat de tanden niet witter kunnen worden dan dat ze van naturen waren.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Dit verschilt per persoon en is afhankelijk van je levensstijl en de staat van het gebit. De resultaten zullen geleidelijk aan terug lopen. Dankzij de vriendelijke samenstelling van de producten mag je meerdere keren per jaar de behandeling ondergaan, zo kun je het resultaat optimaal houden.

Bleken vullingen, facings en kronen mee?

Nee, alles wat van naturen niet bij uw gebit hoort, zoals vullingen en kronen zal niet lichter worden.

Hoe kan het dat veel beroemdheden een spierwitte Hollywood smile hebben?

Veel beroemdheden hebben facings, een facing is een laagje vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand wordt geplakt. Met een facing is het uiterlijk van een tand te verfraaien, zo kan de vorm of kleur van een tand worden veranderd. Een facing is dus niet te vergelijken met het bleken van tanden. 

Contact

T: 06-47 18 50 04

E: info@styledbysimone.nl

Openingstijden

Woensdag:   8.30 - 19.00

Donderdag: 19.00 - 21.00

Vrijdag:         8.30 - 17.00

 

Een behandeling is alleen mogelijk op afspraak , zo kun jij in alle rust genieten en ik alle tijd voor je heb.

Adres

Marktstraat 4

5731 HW Mierlo

De ingang van de salon bevind zich aan de achterkant van Marktstraat 4.