Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn synthetische haartjes welke één voor één op de natuurlijke wimper geplaatst worden. De wimperextensions van Lash Extend zijn met de hand gemaakt van polyester met een zijde coating, hierdoor zijn ze niet te onderscheiden van natuurlijke wimpers. Met wimperextensions heeft u elk moment van de dag lange en volle wimpers zonder het gebruik van mascara. Ideaal wanneer u 's ochtends tijd wilt besparen maar wel een verzorgde en open blik wilt. 

Voordelen van wimperextensions

Op elk moment van de dag lange en volle wimpers.


Maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig.


Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions nauwelijks.


Geen uitgelopen mascara bij regen, zwemmen of transpiratie.

Verzorging van de wimperextensions

Vermijd de eerste 24 uur contact met water, stoom en vocht.


Borstel de wimpers dagelijks met het borsteltje dat u na de behandeling meekrijgt.


Vermijd wrijven in de ogen, niet trekken of plukken aan de wimpers.


Gebruik alleen mascara,eyeliner en oog make-up remover op waterbasis.

 

Reinig de extensions dagelijks voorzichtig met water of de Eyelash Wash Foam.


Tip: het is aanbevolen om 2x per week de Lash Extend Essence Coating te gebruiken om de extensions te beschermen tegen vocht, stof, en olie. Dit zal de levensduur van uw behandeling verlengen. 

FAQ

Waar moet ik voorafgaand aan deze behandeling rekening mee houden?

Bij deze behandeling vraag ik u zonder oog make-up naar de salon komen. Tijdens de behandeling mag u geen lenzen dragen, zorg dat u een bril bij heeft of neem uw lenzen doosje mee.

 

Hoe lang heb ik plezier van mijn wimperextensions?
Dit hangt van veel factoren af, zoals de groeicyclus van uw natuurlijke wimpers, hormonen, transpiratie, productgebruik en hoe u de wimpers verzorgd. Voor een blijvend mooi resultaat is het aan te raden tijdig een refill behandeling uit te laten voeren.

 

Wat is een refill behandeling en om de hoeveel weken is dit nodig?
Tijdens een refill behandeling wordt er gekeken welke extensions los zitten. Deze extensions worden verwijderd, daarna worden de vrije natuurlijke wimpers weer voorzien van nieuwe extensions. Het is aan te raden elke 2 à 3 weken een refill behandeling te ondergaan.

 

Hoe worden de wimperextensions bevestigd?
De extensions worden één voor één op de natuurlijke wimper bevestigd met een speciale hypoallergene lijm.


Hoelang duurt de behandeling en is de behandeling pijnlijk?
De behandelingsduur voor het zetten van een nieuwe set wimperextensions is 90 tot 120 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 60 minuten, afhankelijk binnen hoe veel weken u deze laat uitvoeren. De behandeling zal geen pijn doen. 

 

Zijn de wimperextensions schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?

Nee, de extensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, echter is het wel belangrijk dat u zorgvuldig met de verzorging van de wimperextensions omgaat. 

 

Kan ik de wimperextensions zelf verwijderen?
Nee, laat de extensions altijd in de salon verwijderen. Wanneer u gaat trekken of plukken aan de extensions trekt u de natuurlijke wimper inclusief wortel eruit. Het zal dan lang duren voordat hier weer een natuurlijke wimper zal groeien.


Kan ik make-up gebruiken in combinatie met wimperextensions?
Ik raad u af om mascara te gebruiken, dit is in principe ook niet nodig omdat de wimpers al langer en voller zijn. Wilt u toch mascara gebruiken, gebruik dan mascara op waterbasis. Gebruik ook alleen eyeliner en oogmake-up remover op waterbasis.


 Kan ik met wimperextensions douchen en zwemmen?
 Ja dit is geen enkel probleem, u kunt 24 uur na de behandeling gewoon douchen, zwemmen, sporten etc.