Huidverbetering

Wil jij een huidprobleem aanpakken, huidveroudering vertragen of jouw mooie huid behouden? Kom dan genieten van een professionele facial behandeling. Samen bespreken we jouw huidconditie en aan de hand van jouw wensen en behoeften wordt een behandeling op maat samengesteld. Geniet van een ontspannen behandeling terwijl jouw huid een boost krijgt.

 

Voor het beste resultaat kom je eens in de 6 weken voor een facial, jouw huid krijgt nu de ultieme boost met direct zichtbaar resultaat. Daarnaast is het belangrijk om naast de behandelingen thuis zelf aan de slag te gaan met de juiste producten, zo houd je het resultaat van de behandeling lang vast. Door de combinatie van een professionele facial behandeling in de salon en de juiste skincare-routine voor thuis kunnen we samen prachtige resultaten behalen voor de lange termijn.

 

Samen werken we aan een gezonde en stralende huid, ik help je graag met alle vragen en stel een op maat gemaakt advies voor jou samen.

Bindweefselmassage

Een echte workout voor jouw huid! Bindweefselmassage is de perfecte manier om kraaienpootjes en rimpels aan te pakken en de huid een gezonde glow te geven. Door de laag onder de opperhuid, de bindweefsellaag te masseren detoxen we de huid, hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd. De collageen productie wordt gestimuleerd en vochtophopingen verminderd. Dit zorgt voor een verhoogde opname van producten en een optimale doorbloeding. Na de behandeling zie je direct een liftend resultaat met een gezonde glow.

Clarity facial

Diepe actieve reiniging om een vette, onzuivere en acne gevoelige huid aan te pakken. In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van producten die de huid zuiveren, kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, frisse, egalere en heldere huidteint.

Deep hydratating facial

Compleet voedende en ontspannende facial om een vochtarme, droge en kwetsbare huid te herstellen. De huid wordt diep gehydrateerd met intensieve en vochtherstellende ingrediënten zodat de huid weer zacht en soepel aanvoelt.

Pore refining facial

Intensief zuiverende facial om grove poriën diep te reinigen. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van actieve en diep reinigende ingrediënten, met als resultaat zichtbaar verfijnde poriën en een gladdere huidstructuur. Deze behandeling is perfect in te zetten bij een vette en grove huid.

Calming facial

Zachte en ontspannende facial om een rode, warme, gevoelige of ontstoken huid te kalmeren. Het Bio-Cellulose masker herstelt de natuurlijke huidbarrière en geeft onmiddellijke verkoeling. De huid wordt herstelt en gekalmeerd waardoor irritatie en roodheid worden vermindert.

Glowing facial

Verhelderende facial om de doffe, vermoeide en pigment gevoelige huid een gezonde glow te geven. Glycolzuur en het vitamine C masker verhelderen de doffe huid en herstellen de natuurlijke glans. Deze behandeling is heel goed in te zetten bij een huid die is aangetast door de zon en geeft prachtige anti-aging resultaten.

Platinum facial

Unieke en ontspannende anti-aging facial voor het verminderen van fijne lijntjes en het verstevigen van de huid. De combinatie van het luxe platinum peel-off masker en de bindweefselmassage stimuleren de collageen productie. Met direct zichtbaar liftend en verstevigend resultaat.

Contact

T: 06-47 18 50 04

E: info@styledbysimone.nl

Adres

Marktstraat 4

5731 HW Mierlo

De ingang van de salon bevindt zich aan de achterkant van Marktstraat 4 in het centrum van Mierlo. 

Afspraak maken

Een behandeling is alleen mogelijk op afspraak , zo kun jij in alle rust genieten en heb ik alle tijd voor je. Een afspraak maken kan via telefoon of e-mail, ik sta graag voor je klaar!

Producten bestellen

Bestel jouw producten telefonisch of per e-mail, producten ophalen is mogelijk op afspraak van maandag t/m vrijdag 09.00 - 21.00 uur.