Huidverbetering

Wil jij een huidprobleem aanpakken, huidveroudering vertragen of jouw mooie huid behouden? Kom dan genieten van een professionele facial behandeling. Samen bespreken we jouw huidconditie en aan de hand van jouw wensen en behoeften wordt een behandeling op maat samengesteld. Geniet van een ontspannen behandeling terwijl jouw huid een boost krijgt.

 

Voor het beste resultaat kom je eens in de 6 weken voor een facial, jouw huid krijgt nu de ultieme boost met direct zichtbaar resultaat. Daarnaast is het belangrijk om naast de behandelingen thuis zelf aan de slag te gaan met de juiste producten, zo houd je het resultaat van de behandeling lang vast. Door de combinatie van een professionele facial behandeling in de salon en de juiste skincare-routine voor thuis kunnen we samen prachtige resultaten behalen voor de lange termijn.

 

Samen werken we aan een gezonde en stralende huid, ik help je graag met alle vragen en stel een op maat gemaakt advies voor jou samen.

Bindweefselmassage

Een echte workout voor jouw huid! Bindweefselmassage is de perfecte manier om kraaienpootjes en rimpels aan te pakken en de huid een gezonde glow te geven. Door de laag onder de opperhuid, de bindweefsellaag te masseren detoxen we de huid, hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd. De collageen productie wordt gestimuleerd en vochtophopingen verminderd. Dit zorgt voor een verhoogde opname van producten en een optimale doorbloeding. Na de behandeling zie je direct een liftend resultaat met een gezonde glow.

Bindweefsel facial

De bindweefsel facial is gericht op huidverbetering en dan met name op anti-aging. Bij deze facial wordt gewerkt met de producten van het Britse merk Medik8, de producten van Medik8 staan bekend om krachtige huidverbetering met zichtbare resultaten.

 

80 Minuten inclusief: huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, peeling, bindweefselmassage, masker, dag- of nachtverzorging.

Platinum facial

De platinum facial is de meest exclusieve facial ontwikkeld en bedacht door het Britse merk Medik8. Een unieke en ontspannende anti-aging behandeling. De behandeling wordt afgesloten met het Medik8 Age Defying Platinum Mask, een peel-off masker wat over het gehele gezicht, de ogen en de mond wordt aangebracht. Na de behandeling zal je een zichtbaar liftend en verstevigend effect zien met een gezonde glow.

 

90 Minuten inclusief: huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, peeling, ontspannende anti-aging gezichtsmassage, platinum masker, dag- of nachtverzorging.

Contact

T: 06-47 18 50 04

E: info@styledbysimone.nl

Adres

Marktstraat 4

5731 HW Mierlo

De ingang van de salon bevindt zich aan de achterkant van Marktstraat 4 in het centrum van Mierlo. 

Afspraak maken

Een behandeling is alleen mogelijk op afspraak , zo kun jij in alle rust genieten en heb ik alle tijd voor je. Een afspraak maken kan via telefoon of e-mail, ik sta graag voor je klaar!

Producten bestellen

Bestel jouw producten telefonisch of per e-mail, producten ophalen is mogelijk op afspraak van maandag t/m vrijdag 09.00 - 21.00 uur. De bestelling kan ook verzonden worden v.a. € 75,00 gratis verzendkosten.