Huidverbetering

Wil jij jouw mooie huid behouden, een huidprobleem aanpakken, huidveroudering vertragen of een moment voor jezelf om te ontspannen? Kom dan genieten van een professionele facial behandeling. Samen bespreken we jouw huidconditie en aan de hand van jouw wensen en behoeften wordt de behandeling op maat samengesteld. 

 

Voor het beste resultaat kom je eens in de 2 maanden voor een facial behandeling. Wanneer je het maximale uit jouw huid wilt halen is het heel belangrijk om naast de behandelingen thuis zelf aan de slag te gaan met de juiste producten. Door jouw huid thuis twee keer per dag te reinigen en te verzorgen kunnen we samen prachtige resultaten behalen voor de lange termijn. 

 

Samen werken we aan een gezonde en stralende huid, ik help je graag met alle vragen en stel een op maat gemaakt advies voor jou samen.

Medik8

Medik8 is een merk gespecialiseerd in professionele huidverbeteringsproducten. Alle producten worden wetenschappelijk onderzocht, alleen ingrediënten waarvan is bewezen dat deze zichtbaar resultaat leveren worden gebruikt in de juiste sterkte. Medik8 is 100% vegan, dierproefvrij, parfumvrij, innovatief en heeft al diverse beauty awards gewonnen. Tijdens de behandelingen ervaar je de werking van de producten en krijgt jouw huid een boost. Met een advies op maat help ik jou om het resultaat lang vast te houden zodat we samenwerken aan jouw droomhuid.

CSA-filosofie

De anti-ageing filosofie van Medik8 is simpel: Vitamine C + zonnebrandcrème overdag en vitamine A 's nachts. Het is bewezen dat door deze eenvoudige stappen te volgen alle tekenen van vroegtijdige huidveroudering worden vermindert.

 

Vitamine C bied een belangrijke antioxidantbescherming en stimuleert de aanmaak van collageen. Daarnaast blokkeert het de ontwikkeling van ongelijkmatig pigment, zo ontstaat een gladde en heldere huid.

 

Zonbescherming, wist je dat 80% van huidveroudering wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Het dragen van een krachtige zonbescherming iedere dag is de basis voor een jonge huid. 

 

Vitamine A is het belangrijkste ingrediënt in anti-ageing huidverbetering. Het vernieuwt niet alleen de huid, het helpt tevens om fijne lijntjes en rimpels te bestrijden, vermindert onzuiverheden en het bevordert een heldere en egale teint.

Bindweefsel facial

De bindweefsel facial is gericht op huidverbetering en dan met name op anti-aging. Bij deze facial wordt gewerkt met de producten van het Britse merk Medik8, de producten van Medik8 staan bekend om krachtige huidverbetering met zichtbare resultaten. Door de laag onder de opperhuid, de bindweefsellaag te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd, hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en de opname van voedingsstoffen wordt verbeterd. Bindweefselmassage is de perfecte manier om kraaienpootjes en rimpels aan te pakken en de huid een gezonde glow te geven.

 

80 Minuten inclusief: huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, peeling, bindweefselmassage, masker, dag- of nachtverzorging.

Platinum facial

De platinum facial is de meest exclusieve facial ontwikkeld en bedacht door het Britse merk Medik8. Een unieke en ontspannende anti-aging behandeling. De behandeling wordt afgesloten met het Medik8 Age Defying Platinum Mask, een peel-off masker wat over het gehele gezicht, de ogen en de mond wordt aangebracht. Na de behandeling zal je een zichtbaar liftend en verstevigend effect zien met een gezonde glow.

 

90 Minuten inclusief: huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, peeling, ontspannende anti-aging gezichtsmassage, platinum masker, dag- of nachtverzorging.

Contact

T: 06-47 18 50 04

E: info@styledbysimone.nl

Afspraak maken

Een behandeling is alleen mogelijk op afspraak , zo kun jij in alle rust genieten en heb ik alle tijd voor je. Een afspraak maken kan via telefoon of e-mail, ik sta graag voor je klaar!

Adres

Marktstraat 4

5731 HW Mierlo

De ingang van de salon bevind zich aan de achterkant van Marktstraat 4.