Medik8

Medik8 is een merk gespecialiseerd in professionele huidverbeteringsproducten. Alle producten worden wetenschappelijk onderzocht, alleen ingrediënten waarvan is bewezen dat deze zichtbaar resultaat leveren worden gebruikt in de juiste sterkte. Medik8 is 100% vegan, dierproefvrij, parfumvrij, innovatief en heeft al diverse beauty awards gewonnen. Tijdens de behandelingen ervaar je de werking van de producten en krijgt jouw huid een boost. Met een advies op maat help ik jou om het resultaat lang vast te houden zodat we samenwerken aan jouw droomhuid.

Anti-aging: CSA-filosofie

De anti-aging filosofie van Medik8 is simpel:

 

Vitamine C + zonnebrandcrème overdag en vitamine A 's nachts. Het is bewezen dat door deze eenvoudige stappen te volgen alle tekenen van vroegtijdige huidveroudering worden vermindert.

 

Vitamine C bied een belangrijke antioxidantbescherming en stimuleert de aanmaak van collageen. Daarnaast blokkeert het de ontwikkeling van ongelijkmatig pigment, zo ontstaat een gladde en heldere huid.

 

Zonbescherming, wist je dat 80% van huidveroudering wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Het dragen van een krachtige zonbescherming iedere dag is de basis voor een jonge huid. 

 

Vitamine A is het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Het vernieuwt niet alleen de huid, het helpt tevens om fijne lijntjes en rimpels te bestrijden, vermindert onzuiverheden en het bevordert een heldere en egale teint.

Contact

T: 06-47 18 50 04

E: info@styledbysimone.nl

Adres

Marktstraat 4

5731 HW Mierlo

De ingang van de salon bevindt zich aan de achterkant van Marktstraat 4 in het centrum van Mierlo. 

Afspraak maken

Een behandeling is alleen mogelijk op afspraak , zo kun jij in alle rust genieten en heb ik alle tijd voor je. Een afspraak maken kan via telefoon of e-mail, ik sta graag voor je klaar!

Producten bestellen

Bestel jouw producten telefonisch of per e-mail, producten ophalen is mogelijk op afspraak van maandag t/m vrijdag 09.00 - 21.00 uur.