CND Solar Oil     v.a. € 4,95

 

De Solar Oil beschermt en voedt uw nagels. Door de olie dagelijks te gebruiken heeft u minder kans op nagelproblemen en langer plezier van uw shellac behandeling. De olie bestaat uit drie lichte oliën en vitamine E. Breng 2 keer per dag een kleine hoeveelheid olie aan en masseer deze goed in op uw nagels, nagelriemen en omliggende huid. U zult merken dat de conditie van uw nagels zichtbaar verbetert. 

CND Cuticle Eraser     € 12,95

 

Met de CND Cuticle Eraser worden de nagelriemen dagelijks intensief gehydrateerd en worden droge, gescheurde of vergroeide nagelriemen voorkomen. Breng dagelijks een kleine hoeveelheid aan op uw nagelriemen en masseer dit gedurende 30 seconden in, laat dit intrekken zonder af te spoelen. Wanneer u de Cuticle Eraser samen gebruikt met de Solar Oil werken de twee samen als een maskertje voor uw nagels en nagelriemen. 

CND RescueRXx     € 6,95

 

CND RescueRXx is de oplossing voor veel voorkomende nagelproblemen. Witte vlekjes verminderen, de conditie van uw nagel zal verbeteren en u zult minder last hebben van gescheurde nagels. Let wel op. De CND RescueRXx is een kuur welke aangebracht dient te worden op de natuurlijke nagel, tijdens deze kuur kunt u dus geen shellac dragen. Breng CND RescueRXx 2 keer per dag aan op de nagel en masseer goed in, laat vervolgens 15 minuten intrekken zonder uw handen te wassen. 

CND Removal & Care Kit     € 14,95

 

De CND Removal & Care Kit bevat alles wat u nodig heeft om thuis zelf uw shellac te verwijderen. Ideaal wanneer u eenmalig voor een speciale gelegenheid een shellac behandeling laat uitvoeren, nu hoeft u niet terug naar de salon om de shellac te laten verwijderen. De kit bevat: 20 Removal Wraps, CND Remover, CND Solar Oil, manicure stick om de laatste restjes te verwijderen en een duidelijke uitleg. Alles wat u nodig heeft voor het verwijderen van 2 complete shellac behandelingen. 

CND Almond Hydrating Lotion     € 17,95

 

De CND Almond Hydrating Lotion is een zijdezachte hand- en bodylotion die snel intrekt en de huid een satijnzacht gevoel geeft met de heerlijke geur van zoete amandel. Door de Jojoba olie trekt de vitamine E diep in de huid waar het de zichtbare tekenen van het verouderingsproces tegen gaat. De natuurlijk lichte oliën houden de huid zacht en soepel. 

CND Scentsations     € 6,95

 

De CND Scentsations lotions zijn een verwennerij voor handen, voeten en lichaam! De lotions zitten boordevol vitamine E en A en aloë vera voor een zijdezachte en gehydrateerde huid. Verkrijgbaar in de geuren: Lavender & Jojoba, Citrus & Green Tea, Wildflower & Chamomile, Cherry & Nutmeg, Tangerine & Lemongrass, Honeysuckle & Pink Grape.

Lash Extend Eyelash Luxury Brush     € 4,95

 

De Eyelash Luxury Brush is ideaal om uw wimpers en/of wimperextensions te reinigen. Met deze brush kun u gemakkelijk de Eyelash Foam Cleanser aanbrengen en zult u uw wimperextensions niet beschadigen.

Lash Extend Foam Cleanser     v.a. € 11,95

 

De Eyelash Foam Cleanser is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van uw wimpers wanneer u wimperextensions draagt. Dit product bevat geen olie waardoor u de wimperextensions niet beschadigd. Ook wanneer u geen wimperextensions draagt is dit een hele fijne make-up remover.

Lash Extend Essence Coating     € 24,95

 

De Essence Coating is een belangrijk nazorgproduct voor zowel wimperextensions als de lash volume lifting behandeling. De coating beschermt uw wimpers tegen vocht, olie en vuil. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw wimperextensions. Daarnaast geeft de coating uw natuurlijke wimpers extra voeding en stimuleert deze de groei van de natuurlijke wimpers.

Lash Extend Mascara     € 19,95

 

Deze mascara is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met wimperextensions. De mascara bevat geen olie waardoor u de wimperextensions niet beschadigt. Verwijder altijd de mascara voordat u gaat slapen, dit kunt u doen met de Eyelash Foam Cleanser. Ook wanneer u geen wimperextensions draagt is dit een fijne mascara, het borsteltje spreidt de wimpers goed waardoor u minder kans heeft dat ze aan elkaar plakken.

Lash Extend Eyeliner Pencil Black     € 12,95

 

De Eyeliner Pencil kunt u gebruiken in combinatie met uw wimperextensions. Omdat de eyeliner geen olie bevat zal deze uw wimperextensions niet beschadigen. Verwijder altijd de eyeliner voordat u gaat slapen, dit kunt u doen met de Eyelash Foam Cleanser.

Lash Extend Wimper & Wenkbrauw Groeiserum     € 69,95

 

Lash Extend Wimper en Wenkbrauw Groeiserum revitaliseert en stimuleert de groei van uw natuurlijke wimpers en wenkbrauwen. Hierdoor worden de haartjes voller, langer, sterker en een tint donkerder van kleur. De ingrediënten stimuleren de haarwortel, verlengen de groeifase en gaan het uitvallen van haartjes tegen. Wanneer u het serum dagelijks voor het slapen als een eyeliner aanbrengt zult u na 2 weken al resultaat zien.

Beyond Pearl White Whitening Tandpasta     € 15,00

 

Beyond Pearl White Whitening Tandpasta is een tandpasta die de tanden écht witter maakt. De werkzame stoffen in de tandpasta zorgen ervoor dat kleurstoffen minder kans krijgen zich in de tanden te nestelen. Wanneer u deze tandpasta gebruikt na een tanden bleek behandeling zult u langer plezier hebben van het resultaat. Deze tandpasta is ook verkrijgbaar in een variant voor gevoelige tanden.